Cykla i Branäs

I Branäs hittar du underbart mjuka och härliga flowleder som slingrar sig nedför Branäsberget med utsikt över Värmlands natur och Klarälvens vatten.
Flowleder är något som hela familjen kan göra tillsammans, just för att det passar alla typer av åkare och ger en mjukare, enklare och härligare form av ledcykling. För att garantera många åk och för att just du ska få så mycket tid i lederna som möjligt har liften Sjöexpressen byggts om för att du ska kunna ta med dig cykeln. Liften som ligger uppe på Branäsberget tar er upp till tre leder och oavsett vilken led ni väljer får ni en cykeltur som både stora och små kan njuta av. Alla leder har en lagom lutning för att man ska kunna välja hastighet själv. Det går att åka långsamt, samtidigt som det går att få sig en rejäl utmaning med fart och fläkt.

För information om liftkort, hyra av utrustning och bokning besök branas.se
INFO
Plats
Arrangör
Branäs Fritidscenter AB
Gondolvägen 2
680 60 Sysslebäck
info@branas.se
Namn
Branäs Fritidscenter
Adress
Gondolvägen 2
680 60 Sysslebäck
Kommun: Torsby
Beskrivning
Värmlands största skidanläggning med backar för alla, elit såsom nybörjare. Branäs är en anläggning för hela familjen. Här finns flera olika boendealternativ. Restauranger, barnaktiviteter, skotersafaris mm.
Vägbeskrivning
Skyltat från RV 62. 170 km norr om Karlstad.
Tillbaka
Sysslebäck
Besök hemsida
Cykla