HittaUt

Friskvårdsatsningen Forshaga hittaut är nu tillbaka. Pågår mellan 24 april och 2 oktober och har fler kartsläpp under sommaren.
Hittaut Forshaga är ett samarbete mellan Forshaga kommun och kommunens orienteringsklubbar, Deje Skidförening och SISU Forshaga, för bättre folkhälsa!
Hittaut handlar om att man med hjälp av kartor ska leta upp checkpoints som finns utplacerade på olika ställen i Forshaga kommun.
Checkpointsen är olika svåra att hitta (gröna, blå, röda och svarta). De finns både i samhället och i skogen. Om man börjar med de lätta kanske man blir sugen på att prova de svårare. På köpet upptäcks platser man tidigare inte besökt i sin närmiljö, får god motion och dessutom chans att vinna fina priser. Alla kan delta!
Årets kartsläpp 15 maj Forsnäs (mellan Dejefors och Nyckelby), 15 juni Visterud och Fors nor, 15 juli Skived, Forshaga och 15 augusti Tjärnheden och Arnäs.

Kostnadsfritt. Kartan kommer att skickas ut till invånare i kommunen under vecka 16. Vill du ha en extra karta eller behöver en ny kan du hämta en på OKQ8 Forshaga, Apoteket Lärkan i Forshaga eller ICA Nära i Deje.
INFO
Plats
Namn
Forshaga centrum
Adress
Storgatan 38
667 30 Forshaga
Kommun: Forshaga
Beskrivning
I Forshaga centrum finner man det mesta inom shopping och detaljhandel.
Tillbaka
Forshaga
Besök hemsida
Vandra