Naturum Värmland VIP - Nyhet

Välkommen på en guidad visning av Naturum Värmland, timmen innan huset öppnas för allmänheten. Visningen avslutas med kaffe och hembakad värmlandstårta.
Välkommen på en guidad visning av Naturum Värmland, timmen innan huset öppnas för allmänheten. Visningen avslutas med kaffe och hembakad värmlandstårta. Pris 180 kr per person inklusive guide och fika.

Det är begränsat antal platser och endast förbokning på www.scalateatern.com, telefon 054-19 00 80 eller www.ticketmaster.se.
INFO
Plats
Arrangör
Mariebergsskogen AB
Treffenbergsvägen
652 29 Karlstad
mariebergsskogen@karlstad.se
Namn
Naturum Värmland, Mariebergsskogen
Adress
Treffenbergsvägen 20
652 29 Karlstad
Kommun: Karlstad
Per Eriksson
Beskrivning
Den 2 september till mitten av oktober 2019 är naturumhuset stängt för reparationer. Naturum Värmland ligger mitt i Klarälvsdeltat. Huset har stora panoramfönster som suddar ut gränsen mellan innan och ute. Alldeles utanför glittra vändervattnet på ena sidan och på den andra sidan mötes du av skogens gamla ståtliga tallar. Ute på stora bryggan kan du spana efter fiskar i vattnet och fåglar ute i våtmarken. Inne på naturum finns flera utställningar med mycket att upptäcka för alla, och särskilda krypin för barnen. I Naturum Värmland finns en butik som knyter an till naturen. Här kan du lätt hitta presenter till både liten och stor. I kaféet fikar du gått på hembakade kanelbullar, chokladigelkottar eller värmlandstårtan. Här serveras varje dag en lättare lunch. Råvarorna är ekologiska och närproducerade med varianter för dig som är allergisk. Det finns sittplatser både inne och ut, där bästa platsen kanske ändå är ute på bryggan - alldeles nära vattnet.
Tillbaka
Karlstad
Besök hemsida Boka här
Mariebergsskogen
Natursevärdheter
Guide

Priser

Pris: 180 kr