Western- & souvenirbutik

Kom och besök den autentiska saloonen och westernbutiken hos Sun Dance Ranch!
Western- & souvenirbutik

Från saloonen kan du gå in till en trevlig western- och souvenirbutik med alla typer av artiklar till försäljning som: westernpresentartiklar (cowboyhattar, spännen, remmar, bolos, massor av smycken, etc.), westernutrustning (träns, bröstkragar, sadelväskor, oljerockar etc.) till souvenirer, CD-skivor och kort. Något för alla!

Om du har sett något fint i butiken under din semester på ranchen och ångrar att du inte köpte det, låt oss veta vad det är och vi skickar det gärna till dig (efter att ha fått betalt för det)! Dessutom, om du är ute efter något speciellt vänligen meddela oss så kanske vi kan hjälpa dig.
INFO
Plats
Arrangör
Sun Dance Ranch
Yggenäs Björkhaga
683 62 Ekshärad
info@sundanceranch.eu
Namn
Sun Dance Ranch i Ekshärad
Adress
931
683 62 Ekshärad
Kommun: Hagfors
Beskrivning
Sun Dance Ranch ligger vackert beläget längs Klarälvens strand strax utanför Ekshärad i Yggenäs.
Vägbeskrivning
Om du kommer körandes norrut på väg 62; sväng höger direkt efter kyrkan i Ekshärad och åk över Klarälven. Lite längre fram delar vägen på sig, sväng höger. (Du är nu på väg 931 på östra sidan Klarälven.) När du passerat skylten med "Yggenäs", ta första till höger. Ranchen ligger i slutet av grusvägen. Från kyrkan är det fem kilometer till Sun Dance Ranch. Från Hagfors/Edebäck/Bergsäng: ta första vägen till vänster efter skylten "Yggenäs". Ranchen ligger vid slutet av grusvägen.
Tillbaka
Ekshärad
Besök hemsida
Häst & vagn
Natur
Gårdsbutik
Detaljhandel
Öppet året runt